نمای شیشه فریم لس و خصوصیات آن:نمای شیشه ای فریم لس یکی از پرکاربرد ترین نماهای شیشه ای است که امروزه در ساختمان ها استفاده می شود. در این نوع نما ابتدا شبکه ای از پروفیل آلومینیومی که به آنها لامل گویند بر روی دیوار های خارجی ساختمان نصب می شود. سپس توسط لاستیک های مخصوص آب بندی و هوا بندی می شوند و شیشه روی آنها توسط لقمه های آلومینیومی متحرک نصب می شوند.
نمای شیشه فریم لس و خصوصیات آن
زمانی که شما از بیرون به ساختمان نگاه می کنید هیچ اثری از شبکه های آلومینیومی (لامل) نیست و یک ساختمان یک دست شیشه ای را می بینید که علاوه بر بحث زیبایی بی حد و مرز آن، آب بندی و هوا بندی عالی، نصب ساده از مزایای نمای شیشه ای فریم لس است. که توانسته است امروزه رواج بسیاری در نمای ساختمان ها داشته باشد.
ویژگی های نمای شیشه ای فریم لس:
برخی از ویژگی هایی که نمای شیشه ای فریم لس دارد به شرح زیر است
- سطح یکنواخت شیشه نما
- تنوع در رنگ بندی قاب
- نصب آسان نما
- عایق صوتی و عایق حرارتی در نمونه های Thermal Break
- آب بندی مناسب
- نصب روی قاب تمام آلومینیومی
- جدا بودن سازه نما از سازه اصلی ساختمان
- ظرافت در طراحی
- دارای باز شو مخفی در facade
- تعویض آسان شیشه
- مقاوم در برابر ارتعاشات سازه اصلی
- مقاوم در برابر زلزله
- امکان تحقق انواع طرح هایی خلاقانه
انواع نمای شیشه ای فریم لس:
همانطور که می دانید نمای شیشه ای فریم لس یکی از انواع نماهای کرتین وال است که به طور کلی به علت آزادی عملی که از نظر سهولت در نگه داری، نظافت، سرعت نصب و غیره به آنها سیستم های unitized گویند که خود این سیستم نیز به دو روش U channel و Full frameless Step-unite تقسیم می شوند.
سیستم U channel در نمای شیشه ای فریم لس:
در انواع سیستم های نمای شیشه ای فریم لس کرتین وال سیستم U channel ساده ترین، مقرون به صرفه ترین، نوع نمای شیشه ای فریم لس است که محدودیت هایی نیز دارد از جمله اینکه برای ساختمان های با ارتفاع زیاد اصلا مناسب نیستند زیرا با توجه به اتصالات ساده ای که نسبت به سایر اتصالات فریم لس دارند توان تحمل وزن شیشه ها با ابعاد بزرگ را ندارند. در سیستم U channel از اسپیسر هایی استفاده شده است که همانطور که از اسمشان مشخص است به شکل U هستند و به صورت پازلی روی لامل های آلومینومی توسط لقمه های فلزی یا آلومینیومی قرار می گیرند. و پس از نصب شیشه ها درز ها و فواصل ۱ – ۲ سانتی متری بین شیشه ها را با چسب های پایه سیلیکون آب بندی و هوابندی می کنند.